Известие

Collapse
No announcement yet.

нещо взе да свети удивителната на таблото ми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нещо взе да свети удивителната на таблото ми

нещо взе да свети удивителната на таблото ми , сьщата светлина която е за рь4ната, наи ве4е като се изка4вам ако се движа по нанадолнище не свети дали е някав проблем щото на колата нищо и няма или поне аз нищо не усещам да и има ,само дето ми излиза малко пове4е 4ерен пушак от нормалното аааа така и така пиша тва абе някои да знае каде оправят брони 4е малко с4упих задната, много е малко но липсва пар4енце пластмаса
    conductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите

Re: нещо взе да свети удивителната на таблото ми

Виж спирачната течност да не е намаляла.
    Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
    Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

100% е намаляла спирачната течност.. а защо намалява е въпросът.. Единият и може би най- вероятен отговор е помпа, горна или долна, на съединител...
      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
        100% е намаляла спирачната течност.. а защо намалява е въпросът.. Единият и може би най- вероятен отговор е помпа, горна или долна, на съединител...
        А може просто да са поизхабени накладките
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
          Първоначално публикувано от Mind_Control
          За накладките не беше ли друга лампа?
          146 1.6 Boxer '96

Comment

[quote=nikola_n]
            Първоначално публикувано от georgyg
            Първоначално публикувано от "Mind_Control":3ef9g6gz
            За накладките не беше ли друга лампа?[/quote:3ef9g6gz]

Да ама като се поизхабят накладките и намалява течноста но по вероятно е да е помпаю-болка на 145/6
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

сипах те4ност за спира4ки и спря да свети Gracias colegas
              conductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите

Comment

Може и спукан маркуч да е. Скоро ще си проличи дали имаш теч някъде.
                146 1.6 TS 01.97

Comment

Наистина най-вероятно е помпа на съединител или маркуче. Следи си нивото следващите седмици. Аз така карах една седмица и като отворих капака да погледна спирачната течност (за съединителя и спирачките е една) се наказах два дена да седа в ъгъла с очи към стената - беше на 2-3 пръста под мин-а. Ламерска му работа ...
                  Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

Working...
                  X